Питання на медичну тему

Листок января
#1 / 22.12.2021 20:24

Пользователь

У мене ось таке медичне питання. Мені уколи кололи. Внутрішньом'язово. У сідницю.  Щось останнім часом на місці уколу з'явилося ущільнення. Чи кололи неправильно, чи ліки такі. Може, хтось  знає, що це таке таке та що з ним робити?

Hrushka
#2 / 22.12.2021 20:34

Пользователь

Такі питання треба не на форумі ставити, а йти до лікаря. Іноді дійсно це нічого страшного. Але, якщо нічого не робити, то тоді треба бути до хірурга звертатися. Вони це вирізають.

Листок января
#3 / 22.12.2021 20:51

Пользователь

А у вас таке було? Можете ви порадити, що можна робити, щоб це ущільнення після уколів щезло. Якщо воно буде, то тоді й справді піду до хірурга. Але зараз би не хотілося. Так що уважно вислухаю ваші поради.

Hrushka
#4 / 22.12.2021 21:06

Пользователь

Ну тоді знаєте, що я би вам порадила? Я своему батьку так робила. Якось йому кололи уколи. Назву уколів не пам'ятаю, але це не суть важливо. І після цих процедур у нього з'явилися такі ущільнення. Так ось я робила йому йодну сітку. Тобто взяла ватку паличку, намазала йодом https://apteka-ds.com.ua/catalog/mineraly/yod   та на місці укола малювала сітку. 

Не буду вдаватися в медичні терміни, але ця процедура реально допомагає. Так що я би вам порадила це зробити. Самі результат побачите.