Молочные продукты

Симочка
#1 / 02.07.2021 16:21

Пользователь

Здравствуйте. В нашей семье, очень хорошо кушают молочные продукты, помимо младшего ребенка. Его ни в какую не заставить. Думаю, может ему стоит брать покупной йогурт? В нем есть хоть что-то полезное? Какого Украинского производителя, вы бы мне посоветовали взять?

Лодочка любви
#2 / 02.07.2021 16:26

Пользователь

Если честно, то никакого. В покупных йогуртах, помимо химии, сахара и загустителя, ничего полезного нет. Лучше тогда вообще ничего не давать.

Муха
#3 / 02.07.2021 16:32

Пользователь

У нас тоже дети не пьют молоко, и не едят творог. Но я на этом и не настаиваю. Достаточно того, что они кушают у меня натуральный твердый сыр, и с него получают достаточное количество кальция.

Даниэлла
#4 / 02.07.2021 16:35

Пользователь

Если вы, автор, приучены к такому питанию, то возможно со временем, и у меньшего выработается привычка к молочным продуктам. Не нужно его заставлять, и самой об этом переживать. Если хотите, то можете купить специальную закваску для кефира, и попробовать дать сыну его в таком виде https://goodfood.ua/ru/zakvaski/zakvaska-kefir/

Hrushka
#5 / 01.10.2023 19:39

Пользователь

Де найкраще замовити продукти харчування з доставкою. Це важливо, особливо в умовах сучасного ритму життя. Моїм основним критерієм є якість товарів і зручність доставки.

курортница
#6 / 01.10.2023 19:43

Пользователь

Я маю чудовий досвід замовлення заморозок з інтернет-магазину METRO з доставкою https://metro.zakaz.ua/uk/categories/frozen-metro/ , і хочу розповісти про цю чудову можливість. Зараз, коли час - це гроші, а якість продуктів не терпить компромісів, METRO - це найкращий вибір. На їхньому сайті ви знайдете великий асортимент продуктів, які можна заморозити та зберегти їх свіжість на тривалий час. Морепродукти, м'ясо, овочі, фрукти - все є в наявності. Сайт легкий у використанні, і ви зможете зробити замовлення всього за кілька кліків. Найкраще в тому, що їхні ціни - це справедлива вартість за високу якість. Якість продукції завжди на першому місці для цього магазину.